ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΓΚΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥ (27-4-2014)

 

Ο Σύλλογος Αμπετείου Σχολής οργανώνει για τα μέλη, και τους φίλους τους, ημερήσια εκδρομή την Κυριακή 27/4/2014 (του Θωμά) για το πατροπαράδοτο «Τσούγκρισμα του Αυγού» στο ξενοδοχείο ΑΛΚΥΟΝ RESORT & SPA. ( http://www.alkyonhotel.gr/ ) που βρίσκεται στο Βραχάτι Κορινθίας.  Η τιμή ορίζεται σε 25 Ευρώ/άτομο για τα μέλη μας και σε 30 Ευρώ/άτομο για τα μη μέλη μας.

 

Στην τιμή περιλαμβάνονται τα εξής :

 

1.     Κατά την άφιξη στο ξενοδοχείο καλωσόρισμα με κρύα πορτοκαλάδα και φρέσκο- ψημένο καφέ φίλτρου, τσάι, βουτήματα, κέικ και κουλουράκια Πασχαλινά.

2.     Για το μεσημεριανό τσούγκρισμα : κόκκινα αυγά με ούζο κατά βούληση και  μεζέ.

3.     Πλούσιο γεύμα από τους μπουφέδες του ξενοδοχείου με κόκκινο και άσπρο  χύμα κρασί σε καράφες και νερό εμφιαλωμένο.

4.     Απογευματινό Γαλλικό καφέ ή αναψυκτικό.

5.     Η πρωινή μεταφορά από την Αθήνα και η βραδινή επιστροφή με πούλμαν.

 

Κατά την διάρκεια της ημέρας θα υπάρχει στην διάθεση των εκδρομέων χώρος για ψυχαγωγία, υπαίθρια πισίνα και, φυσικά, η παραλία με ομπρέλες και ξαπλώστρες - καιρού επιτρέποντος. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί εφ'οσον δηλώσουν συμμετοχή τουλάχιστον 30 άτομα. Λόγω χωρητικότητας του πούλμαν (50 άτομα) θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

 

Λεπτομέρειες για την εκδρομή θα σταλούν σε όλα τα μέλη μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον Μίμη Πιερή και στα τηλέφωνα : οικίας 210 6840100, κινητό 6932 704820.