Επαγγελματική Επικοινωνία

Αγαπητοί φίλοι και μέλη Αμπετειανοί,

Στόχος της υπηρεσίας αυτής, σε δοκιμαστική βάση, είναι να προσπαθήσουμε να παρέχουμε μία γέφυρα επικοινωνίας που θα προσφέρει την δυνατότητα αλληλοβοήθειας και συνεργασίας μεταξύ επαγγελματιών, επιχειρηματιών και φοιτητών, μελών και  φίλων του Συλλόγου μας.

Την υπηρεσία αυτή, ονομάζουμε Επικοινωνία Αμπετείου και είναι ανοικτή σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας, για ζήτηση / παροχή πληροφοριών, ζήτηση / προσφορά εργασίας ή συνεργασίας στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και ζήτηση / ανταλλαγή πληροφοριών για πανεπιστημιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές και ακαδημαϊκή καριέρα.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε επαγγελματίες, με έμφαση στους νέους, αλλά και συνταξιούχους με την πολύτιμη πείρα τους.

Η Επικοινωνία Αμπετείου έχει τρία μέρη: 1.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, 2.ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ & 3.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ.
 

1. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Στο αρχείο αυτό, κάθε μέλος ή φίλος του Συλλόγου είναι ευπρόσδεκτος να εγγραφεί με την συμπλήρωση των στοιχείων που ζητούνται πιο κάτω.
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά εκτός από το τηλέφωνο που είναι προαιρετικό.
Προαιρετική επίσης είναι και η δυνατότητα που σας παρέχεται να κάνετε μία σύντομη,  μέχρι 250 λέξεων,  παρουσίασή σας, του αιτήματος ή της προσφοράς σας.

Τέλος πατήσετε ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Τα στοιχεία σας θα αναρτηθούν από τον διαχειριστή της ιστοσελίδας, στο 3.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ.

Εάν χρειάζεσθε περισσότερο χώρο για να παρουσιάσετε τα στοιχεία της περίπτωσής σας, τότε χρησιμοποιείστε το 2. ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

(μέχρι 250 λέξεις)
CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος και για την αποτροπή ανεπιθύμητων υποβολών.
Image CAPTCHA
Πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στην εικόνα.

2. ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Εάν το πρώτο μέρος αυτής της Επικοινωνίας Αμπετείου δεν σας παρέχει αρκετό χώρο για την παρουσίαση του αιτήματος ή της προσφορά σας, μπορείτε να στείλετε email στο ambetios@ambetios.gr , και το κείμενο, μετά από έλεγχο από την επιτροπή του website, θα αναρτάται στο τμήμα αυτό.

 

3. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

 

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΕΤΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ / ΣΠΟΥΔΕΣ e-mail ΤΗΛΕΦΩΝΟ