ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΥΔΡΑ ΠΟΡΟ ΑΙΓΙΝΑ 27/9/2014

Ο Σύλλογος Αμπετείου Σχολής οργανώνει για τα μέλη, και τους φίλους τους, μονοήμερη κρουαζιέρα το Σάββατο 27/9/2014 στα τρία πιο όμορφα νησιά του Σαρωνικού, την Ύδρα, τον Πόρο και την Αίγινα. Θάλασσα, κέφι και τρία όμορφα νησιά, μια αξέχαστη εκδρομή, η πιο αγαπημένη κρουαζιέρα της Αθήνας ! Κομψό πλοίο, καλό φαγητό, ζωντανή ορχήστρα, χορευτές, χαρούμενοι άνθρωποι απ 'όλο τον κόσμο, σ 'ένα ταξίδι στα ελληνικά νησιά. Ελάτε να σαλπάρουμε μαζί και πάρτε μαζί σας μόνον το κέφι και τη φωτογραφική σας μηχανή !

 

Πρώτο νησί, το νησί των ζωγράφων και το όνειρο των φωτογράφων, η Ύδρα ! Ένα απ' τα πιο κοσμοπολίτικα ελληνικά νησιά, το αγαπημένο του διεθνούς jet set. Μοναδική αρχιτεκτονική, πεντακάθαρα νερά, περίφημα κοσμήματα και είδη λαϊκής τέχνης, τα γαϊδουράκια  -τα μόνα μεταφορικά μέσα που επιτρέπονται στο νησί-  μας φέρνουν κοντά στη ζωντανή ιστορία της Μεσογείου. Το επόμενο νησί στο ταξίδι μας είναι ο καταπράσινος Πόρος με τα πεύκα, τις λεμονιές, τα στενά δρομάκια και το καμπαναριό του, απ' όπου θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα. Τέλος, η Αίγινα, με την πλούσια ιστορία, το όμορφο τοπίο με τα περίφημα φυστικόδεντρα, το λιμάνι με τη ψαραγορά και τη πολύχρωμη πλωτή λαχαναγορά, το γραφικό λιμανάκι της Αγίας Μαρίνας και τους φιλόξενους ανθρώπους της. Εδώ μπορούμε να επισκεφθούμε την βυζαντινή εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου που στεγάζει την ασημοστολισμένη λάρνακα και τα οστά του Αγίου. Μπορούμε επίσης να μεταφερθούμε στον πέμπτο αιώνα π.Χ., στον δωρικό ναό της Αφαίας, τον πιο καλά διατηρημένο αρχαίο ναό της Ελλάδος. Μένει η επιστροφή στην Αθήνα με μια απ' τις πιο ευχάριστες και πολύτιμες εμπειρίες της ζωής σας. Αυτή είναι η υπόσχεσή μας !

 

Αναχώρηση από το Τροκαντερό στις 8.00 πμ ακριβώς και επιστροφή το αργότερο 7.30 μμ την ίδια ημέρα.

 

Η τιμή ορίζεται σε 35 Ευρώ/άτομο και περιλαμβάνει :

·         Γεύμα (μπουφέ) στο πλοίο 

·         Σπέσιαλ ΟΥΖΟ πάρτι (προσφέρεται από την εταιρεία ειδικά για την παρέα μας)

·         Ορχήστρα – χορό, φολκλορικοί χοροί, μπουζούκι και άλλες εκπλήξεις

·         Μεταφορά με πούλμαν από και προς 6 κεντρικά σημεία της Αθήνας (τα σημεία αυτά θα ανακοινωθούν προσεχώς)

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε δικό σας μέσο για την μετάβαση και την επιστροφή από το Τροκαντερό η τιμή μειώνεται στα 30 Ευρώ/άτομο. Όσοι έλθουν με δικό τους μέσο θα πρέπει να βρίσκονται στο σημείο επιβίβασης στο Τροκαντερό το αργότερο στις 7:45πμ.

                

Δηλώστε συμμετοχή το αργότερο έως την 20 Σεπτεμβρίου 2014 με κατάθεση του ποσού στον λογαριασμό του Ταμία Πιερή Δημητρίου-Γεωργίου 6577-126569-278 (IBAN : GR83 0171 5770 0065 7712 6569 278) της Τράπεζας Πειραιώς. Με την κατάθεση μη ξεχάσετε να γράψετε και το όνομα ή τα ονόματα που αντιστοιχούν σε αυτήν. Σημειώστε ότι οι θέσεις στην τιμή αυτή είναι περιορισμένες και θα δοθούν κατά προτεραιότητα.

 

Τα σημεία και ο χρόνος επιβίβασης στο πούλμαν στην Αθήνα θα ανακοινωθούν προσεχώς.

 

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία και για δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στον Μίμη Πιερή (κινητό 6932 704820) και Λάκη Πεζά (κινητό 6934108434).