ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

Φίλοι Αμπετειανοί,

Με αυτή την πρώτη μετά τις εκλογές της 21ης Ιανουαρίου 2010 επικοινωνία μας, απευθύνουμε σε καθέναν Αμπετειανό και όλους μαζί, προσκλητήριο συσπείρωσης και συνεργασίας με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που, με δική σας εντολή, ανέλαβε την ευθύνη της συνέχισης και ενδυνάμωσης του συλλόγου μας.

Πώς εννοούμε τη συσπείρωση και συνεργασία σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς όπου τόσο η περιρρέουσα ατμόσφαιρα όσο και τα προβλήματα του καθενός μας που έχουν μεγαλώσει μαζί μας μάς οδηγούν σιγά, σιγά στην απομόνωση; Μα, σαν Αιγυπτιώτες που ήμαστε πρωτίστως, με εμπειρία και μοναδικές αναμνήσεις από τα λεγόμενα ‘κοινά’ στη δεύτερη πατρίδα μας, πρέπει ν’ αφυπνιστούμε ενάντια στην αδιαφορία ή την τυχόν απογοήτευση που μπορεί να νιώθουμε από διάφορες αποτυχημένες συλλογικές προσπάθειες σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο. Σας παρακαλούμε λοιπόν να μας καταθέσετε τις ιδέες ή επιθυμίες σας, που θα μπορούσαμε να επεξεργαστούμε και όσες αποδειχτούν εφικτές να τις πραγματοποιήσουμε. Δίπλα στις εορτές μνήμης υπάρχουν και άλλα αισιόδοξα πράγματα που πρέπει να προγραμματίσουμε άμεσα. Υπάρχουν σίγουρα τα θέματα των εκδηλώσεων αλλά και των δραστηριοτήτων μας σαν σύλλογος εκπαιδευτικού ιδρύματος, του Κάδμου, της επικοινωνίας με τον σύλλογο Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής στο Κάιρο, ακόμα και με των ίδιων των παιδιών που φοιτούν αυτή τη στιγμή στην σημερινή Αμπέτειο.

Ήδη σαν νέο συμβούλιο αποφασίσαμε την ενεργοποίηση της επιτροπής κοινωνικής πρόνοιας με υπεύθυνο τον Μιλτιάδη Ραδόπουλο (τηλ. 6944 337406) και την επιτροπή της επαγγελματικής αλληλεγγύης με υπεύθυνο τον Τόλη Παπαγεωργίου (τηλ. 6932 211452).

Από πλευράς μας, στόχος μας είναι όχι μόνο να δώσουμε μια προοπτική και πνοή δημιουργίας στο σύλλογό μας και να συσπειρωθούμε σαν Αμπετειανοί αλλά να πλησιάσουμε και τους άλλους Αιγυπτιώτικους συλλόγους. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι σύλλογοί μας σιγά, σιγά και καθώς περνούν τα χρόνια συρρικνώνονται γιατί εμείς μεγαλώνουμε και για τα παιδιά μας είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσουν τις προσπάθειες μας αντλώντας από ένα άγνωστο γι αυτά παρελθόν - ακόμα κι ο Σ.Α.Ε. το σπίτι μας, εκπέμπει ΣΟΣ για να μπορέσει να επιβιώσει! Καθήκον μας λοιπόν θεωρούμε ότι είναι όλοι οι Αμπετειανοί να γίνουμε και μέλη του Σ.Α.Ε. από τούτη τη χρονιά μάλιστα.

Εκ των προτέρων ευχαριστούμε όσους ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας αλλά και όσους μας πλαισιώσουν λιγότερο δυναμικά αλλά τουλάχιστον εποικοδομητικά. Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας μ’ ένα τηλεφώνημα, μήνυμα, φαξ, επιστολή, ακόμα και με την παρουσία σας σε κάποιο από τα συμβούλια του συλλόγου μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Νίκος Βαδής

Ο Γεν. Γραμματεύς

Τάκης Σφακιανόπουλος

Προσκλητήριο